Grafičke
Usluge

01
Vizuelna komunikacija

Koristeći slike, grafiku i tekst kreiramo priču ili poruku koja će privući potencijalne korisnike.

DIZAJN PREZENTACIJA

Predstavite način poslovanja kroz kratku prezentaciju.

DIZAJN MENIJA ZA UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Nudimo vam dizajn modernih menija za vaše ugostiteljske objekte.

DIZAJN KALENDARA

Uvek se nekako radujemo kada nam neko pokloni kalendar. 

DIZAJN FACEBOOK & INSTAGRAM REKLAMA, POSTOVA I PRIČA

Želite reklamu, lepu dizajniranu priču na vašoj facebook stranici i instagramu? Nudimo vam odlično dizajnirane reklame za vaše objave na društvenim mrežama.

DIZAJN ČESTITKI ZA SVE PRILIKE

Dosadilo vam je da idete od knjižare do knjižare, kineza tražeći baš “onu” čestitku za vaše najbliže? Ooo DA! Samo na klik od vas pavimo personalizovane čestite za sve prilike!

DIZAJN RESUME-A/CV-A

Ko još piše resume-a u Wordu-u? Nije više ni u “modi”! Istaknite se kod budućeg poslodavca sa lepo dizajniranim Cv-ijem.

DIZAJN PLANERA ZA VENČANJA, FITNES, ŠKOLU...

Planeri krojeni baš po vašim potrebama i  obavezama. 

DIZAJN FOTO KOLAŽA, FLAJERA, BROŠURA & TRIFOLD BROŠURA

Predstavite vaše uslužne delatnosti drugima kroz brošure, foto kolaže. Sjajan način da se klijenti upoznaju sa uslugama koje nudite.

DIZAJN NALEPNICA SVIH OBLIKA

Zanimljivo, nekad i neophodno imati nalepnicu bilo da je na ulaznim vratima vašeg poslovnog objekta ili zadnjem staklu vašeg automobila. Jednostavno, široka je primena nalepnica.

DIZAJN SVIH VRSTA ULAZNICA

Lepo je po nekada vratite u prošlo vreme, kad su nam bile potrebne ulaznice za neka dešavanja. Bilo da je bioskop, sport, pozorište, koncerte, neka privatna žurka kod ortaka(čisto iz zezanja). Nudimo dizajn ulaznica za bioskope, sportske utakmice, pozorišta, galerije, priredbe itd..

DIZAJN ONLINE BANERA ZA ZAPOŠLJAVANJE

Sve više novih trendova viđamo na internetu u svemu pa tako i u sferi zapošljavanja/ traženja radnika. Kako sam radnik želi sebe da predstavi u najbolljem svetlu, tako su se i poslodavci potrudili da i sebe kreativno predstave, možda na taj način privuku više kandidata.

DIZAJN POSTERA

Želite da obavestite vaše klijente, da nudite neku super akciju, otvarate novi objekat, nudite extra zabavu u vašem kafiću, klubu, ističete novu sezonu modne kolekcije? Da! Nezaobilazan je poster na vašem izlogu.